Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНадзвичайно смачний сніданок за 10 хвилин: омлет по-болгарськи – повітряний та апетитний

Надзвичайно смачний сніданок за 10 хвилин: омлет по-болгарськи – повітряний та апетитний

Этот материал также доступен на русском языке
Що може бути смачніше за омлет на сніданок? Омлет – по-болгарськи! Готується він за лічені хвилини, а з'їдається ще швидше. Записуйте рецепт!

Раніше ми розповідали, що не можна додавати до омлету.

Інгредієнти:

  • 4 курячі яйця
  • 100 г бринзи
  • 30 мл молока
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • Зелена цибуля

 

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, розбийте яйця і за допомогою віночка збийте їх до однорідної маси.
  2. Бринзу натріть на великій тертці та додайте до яєчної суміші. Додайте молоко та добре перемішайте.
  3. Якщо бринза солона, то омлет можна не солити, якщо малосольна, то краще трохи додати солі.
  4. Сковороду з вершковим маслом поставте на плиту, коли вона нагріється, можна виливати омлет.
  5. Готуйте омлет на маленькому вогні 7-10 хвилин під кришкою.
  6. Коли омлет підніметься і верх стане густим, можна зверху посипати його подрібненою зеленою цибулею і потримати на плиті ще 1-2 хвилини.
  7. Викладіть омлет по-болгарськи на тарілку і подайте до сніданку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні