Новини

Чорнослив, сметана та волоський горіх – ідеальний десерт, який варто приготувати

Раніше ми давали рецепт шалено смачного торта «Дамські пальчики».

Багато хто знає цей смачний рецепт. Тим, хто його не знає, він сподобається і ви теж зробите дрібненький сюрприз для своїх гостей.

Інгредієнти:

  • Чорнослив без кісточки – 200 гр,
  • Горіхи грецькі – 200 гр,
  • Сметана – 350 мл (можна замінити вершками),
  • Цукрова пудра – 150 гр,
  • Желатин (без гірки) – 2 ст. л.

Приготування:

1. Чорнослив запарити. Горіхи та чорнослив подрібнити.

2. Желатин розпустити, підігріти до повного розчинення та процідити.

3. Сметану збити з цукровою пудрою, желатин додати до сметани і добре перемішати.

4. Поєднати чорнослив та сметану і добре перемішати.

5. Чорносливно-сметанную суміш вилити у форму і поставити в холодильник для застигання на 2 години.

Ось і все! Можна ласувати!

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 10 липня

Погода в Україні на четвер, 10 липня  10 липня очікується дощ у західних областях, на…

09/07/2025 23:26
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 10 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?

09/07/2025 23:03
  • Статті

Чоловіки вмирають раніше: наука пояснює, чому

Чоловіки не лише частіше ризикують, а й спочатку програють у біологічній лотереї. Чому жіночий організм…

09/07/2025 22:32
  • Статті

Що таке неодимовий лазер і чому він такий популярний?

На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…

09/07/2025 22:28
  • Новини

Як спека впливає на смартфон: правда, про яку багато хто мовчить

Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…

09/07/2025 21:31
  • Статті

Монета з історією: де народжується традиція і чим знаменитий Сорочинський ярмарок

2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…

09/07/2025 20:56