Ця апетитна страва ніжна всередині та хрумка зовні, адже готується з додаванням сметанної заливки та має рум’яну сирну скоринку. Перед подачею посипте свіжою зеленню і насолоджуйтеся корисною дієтичною стравою.
Цвітна капуста — 500 грамів, яйця — 1 штука, шампіньйони — 150 грамів, олія — 3–4 столові ложки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, сметана — 150–200 грамів, сир твердий — 3 столові ложки, сіль та свіжа зелень — за смаком.
Перед подачею посипати страву свіжою зеленню.
Читайте також:
Біль у спині, слабкість у ногах та дискомфорт під час ходьби дуже часто зустрічаються у…
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…