Картопля — 1 кг, кукурудзяна крупа (дрібний помел) — 100 г, борошно пшеничне — 15 г, яйця — 2 шт., масло вершкове — 120 г, бринза — 100 г, сіль і перець – за смаком.
Готову страву дістати з духовки, нарізати на шматочки і подавати з соусом.
Для приготування соусу в сотейнику розтопити вершкове масло та покришити бринзу. Акуратно перемішати і зняти з вогню: шматочки бринзи не повинні повністю розчинитися.
Читайте також:
Позбавити водійських прав можуть навіть тих, хто не порушує правила дорожнього руху. Банальна перевірка документів…
7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…