Картопля — 1 кг, кукурудзяна крупа (дрібний помел) — 100 г, борошно пшеничне — 15 г, яйця — 2 шт., масло вершкове — 120 г, бринза — 100 г, сіль і перець – за смаком.
Готову страву дістати з духовки, нарізати на шматочки і подавати з соусом.
Для приготування соусу в сотейнику розтопити вершкове масло та покришити бринзу. Акуратно перемішати і зняти з вогню: шматочки бринзи не повинні повністю розчинитися.
Читайте також:
Українцям, які мають недостатньо стажу для виходу на пенсію за віком, держава пропонує допомогу. Кого…
4 червня в Україні дощі очікуються місцями у південних областях, на решті територій країни без…
Що прогнозують фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Навіть якщо пенсіонер не користується газом, рахунок за його доставку все одно прийде. Як уникнути…
Незабаром ми відзначатимемо Трійцю — одне з найбільших християнських свят.
Зазвичай вареники готують без дріжджів, але за цим рецептом вони виходять ще смачнішими та ніжнішими.