Картопля — 1 кг, кукурудзяна крупа (дрібний помел) — 100 г, борошно пшеничне — 15 г, яйця — 2 шт., масло вершкове — 120 г, бринза — 100 г, сіль і перець – за смаком.
Готову страву дістати з духовки, нарізати на шматочки і подавати з соусом.
Для приготування соусу в сотейнику розтопити вершкове масло та покришити бринзу. Акуратно перемішати і зняти з вогню: шматочки бринзи не повинні повністю розчинитися.
Читайте також:
Геомагнітні коливання здатні впливати на самопочуття, особливо в метеозалежних людей. Експерти розповіли, чого очікувати 17…
Юристи попереджають: власникам житла варто терміново перевірити документи, аби не стати жертвами шахрайства та уникнути…
Частина українців може зменшити платіжки за електроенергію вдвічі. Для цього потрібно виконати одну обов'язкову умову.
Проїзд у багатьох видах громадського транспорту для українців є безкоштовним, але є ще одна умова,…
Популярні сорти винограду нерідко дивують відсутністю кісточок. Чому так відбувається, розповів експерт.
Хрусткі та ароматні – саме такими виходять мариновані томати за рецептом Зої Яновської з Любашівки.…