Не купуйте їх про запас, краще – в день приготування. Якщо гриби трохи перетримати, вони темніють або покриваються слизом.
Але якщо гриби дуже брудні, їх можна вимити, обсушити і одразу готувати.
Не дуже забруднені гриби краще очистити щіткою. Під час приготування вони не будуть водянистими і збережуть форму.
Гриби містять багато вологи, тому потрібен простір, щоб вода швидше випаровувалася, а гриби добре підсмажилися.
Готуйте спочатку на сухій сковороді, через 5-7 хвилин додайте вершкове масло або олію, трави і спеції.
Також врахуйте, що гриби чудово поєднуються з рослинною олією, яка допомагає розкрити їхній смак, а вершкове масло робить їх ніжнішим і надає приємного аромату.
До грибів можна додати соус барбекю, соєвий соус, бальзамічний оцет, цибулю-шалот (подовжену форму цибулі) та овочеві приправи.
Вас також можуть зацікавити новини:
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Смерть домашнього вихованця - важке випробування для сім'ї. Хочеться помолитися, щоб полегшало, але чи можна…
Листопад – місяць турботи про себе. Осінь вступає у свої права, і наш організм потребує…
Пенсійний фонд України нагадав: переселенці, які отримують допомогу на проживання, мають повідомити про будь-які зміни,…
Втрати оцінюють у 100 мільйонів доларів. Як атака РФ вдарила по українському ринку медикаментів?
Внесення даних до електронного реєстру допоможе уникнути проблем під час продажу чи успадкування житла.