Не купуйте їх про запас, краще – в день приготування. Якщо гриби трохи перетримати, вони темніють або покриваються слизом.
Але якщо гриби дуже брудні, їх можна вимити, обсушити і одразу готувати.
Не дуже забруднені гриби краще очистити щіткою. Під час приготування вони не будуть водянистими і збережуть форму.
Гриби містять багато вологи, тому потрібен простір, щоб вода швидше випаровувалася, а гриби добре підсмажилися.
Готуйте спочатку на сухій сковороді, через 5-7 хвилин додайте вершкове масло або олію, трави і спеції.
Також врахуйте, що гриби чудово поєднуються з рослинною олією, яка допомагає розкрити їхній смак, а вершкове масло робить їх ніжнішим і надає приємного аромату.
До грибів можна додати соус барбекю, соєвий соус, бальзамічний оцет, цибулю-шалот (подовжену форму цибулі) та овочеві приправи.
Вас також можуть зацікавити новини:
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.
Частина українців зможе не платити за комунальні послуги. Відповідний законопроєкт має ухвалити Верховна Рада.
В Україні ухвалили важливі зміни щодо порядку нарахування пенсій особам, які перебувають за кордоном. Пенсійний…
Відомий благодійний фонд запрошує українців зареєструватися на отримання нової грошової допомоги. Як це зробити.