Ця закуска стала настільки популярною, що навіть існує Міжнародний день начос, який відзначається 21 жовтня.
Сьогодні ми пропонуємо вам два рецепти, один з яких познайомить вас із класичними начосами, а другий дозволить спробувати приготувати екзотичну страву з підручних продуктів.
Кукурудзяне борошно – 50 грамів, окріп – 60-70 мілілітрів, сіль – 0,5 чайної ложки, сушена паприка – 0,5 чайної ложки, рослинна олія – 2 столові ложки.
Лаваш тонкий – 1 лист, оливкова олія – 2 столові ложки, часник – 1-2 зубчики, твердий сир – 30 грамів, сіль – 0,3 чайної ложки, кріп та перець чорний мелений – за смаком.
Щоб чіпси не згоріли, спостерігайте за зміною їхнього кольору. Щойно вони зарум’янилися і набули золотистого кольору, значить час діставати їх із духовки.
Читайте та готуйте:
Деякі пенсіонери стикаються із сумнівами щодо правильності обчислення розміру пенсії, а також неможливістю оформлення певних…
Частина українців можуть отримати безоплатні продуктові набори у межах спеціальної програми від двох міжнародних фондів.…
З віком організм потребує більш уважного ставлення до харчування. Експерти назвали продукти, які допоможуть зі…
Держава заохочує громадян працювати якнайдовше. Тому серед людей, які досягли пенсійного віку, багато таких, хто…
Щось клацнуло у Всесвіті — і на горизонті замайорів Samsung Galaxy Flip 7. Ще не…
17 червня буде тепло, але вітряно. У північних та східних областях очікуються дощі, на решті…