Новини

У магазин більше — ні ногою: готуємо улюблені цукерки “Метеорит” у домашніх умовах

Цукерки “Метеорит” — це справжній смак дитинства. Щоб його відчути, зовсім необов’язково йти в магазин, адже власноруч зроблені солодощі набагато смачніші. Переконайтеся в цьому простого рецепта.

Раніше ми розповідали, як приготувати торт Прага за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • підсмажені волоські горіхи (фундук, мигдаль, арахіс) — 300 г
  • яєчний білок — 1 шт.
  • цукрова пудра — 70 г;
  • ванільний цукор — за смаком;
  • чорний шоколад — 200 г.

Приготування:

  1. Горіхи подрібнюємо у блендері, але не дрібно.
  2. У каструлі з товстим дном змішуємо яєчний білок, цукрову пудру та ванільний цукор, додаємо більшу частину горіхів і відправляємо на плиту на середній вогонь.
  3. Тримаємо суміш на вогні приблизно 10 хвилин, постійно помішуючи. Висипаємо в каструлю частину горіхів і ретельно перемішуємо до однорідності.
  4. Формуємо з горіхової маси цукерки та відправляємо їх у холодильник на 10 хвилин.
  5. На водяній бані розтоплюємо шоколад.
  6. Формуємо з горіхової маси цукерки, занурюємо їх вилкою у розтоплений шоколад і викладаємо на дошку з пергаментом. Даємо цукеркам охолонути.

Вас також можуть зацікавити новини:

  1. Комбуча чи чайний гриб – у чому різниця між цими напоями (відео)
  2. Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради для наших господарок (відео)

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 24-25 травня: чи прийде нарешті довгоочікуване тепло

Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…

23/05/2025 23:05
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 24 травня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

23/05/2025 22:35
  • Статті

Щасливі дні на пенсії: як кіт чи собака змінює повсякдення

Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…

23/05/2025 22:18
  • Новини

Морква виросте великою, солодкою і не тріскатиметься: яке підживлення використовувати

Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…

23/05/2025 22:00
  • Новини

Форшмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…

23/05/2025 21:28
  • Новини

Українцям збільшили тривалість відпусток: хто відпочиватиме довше

Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.

23/05/2025 19:15