Рецептом універсального заварного крему поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати лимонний крем – курд.
Євген Клопотенко радить варити крем у сотейнику з товстим дном.
Читайте також:
З’їдять ще теплі: найбюджетніший торт зі звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня
Цей бісквіт смачний навіть без крему – м’який та вологий: секрет в одному компоненті
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…