Рецептом універсального заварного крему поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати лимонний крем – курд.
Євген Клопотенко радить варити крем у сотейнику з товстим дном.
Читайте також:
З’їдять ще теплі: найбюджетніший торт зі звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня
Цей бісквіт смачний навіть без крему – м’який та вологий: секрет в одному компоненті
Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…
9-го жовтня активний циклон зміщуватиметься з Криму трохи на північ і надалі. Тож у четвер…
Будут ли геомагнитные волнения в этот день: с видимого диска Солнца ушли все нестабильные пятна.
Циркулярна пилка – незамінний пристрій у столярній майстерні та на будівельному майданчику. Однак згодом навіть…
Незважаючи на те, що жінок серед онкопацієнтів більше, чоловіки в Україні помирають від раку частіше.
В умовах воєнного стану в Україні мобілізації підлягають усі військовозобов'язані чоловіки віком від 25 до…