Мариновані сливи з часником – оригінальна та пікантна закуска, від якої важко відірватися.
У маринованої сливи пряний кисло-солодкий смак та приємний витончений аромат. Слива – чудовий гарнір до м’яса, який може скласти конкуренцію маслинам і оливкам.
Тверді сливи – 2,5 кілограма, часник – 8 голівок, червоний гострий перець – 1 штука, духмяний перець горошком – 7 штук, оцет 9%-вий – 5 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, сіль – 2 столові ложки, вода – 3 літри, петрушка і базилік – пучок.
Зберігати в прохолодному приміщенні.
Олена Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…