Мариновані сливи з часником – оригінальна та пікантна закуска, від якої важко відірватися.
У маринованої сливи пряний кисло-солодкий смак та приємний витончений аромат. Слива – чудовий гарнір до м’яса, який може скласти конкуренцію маслинам і оливкам.
Тверді сливи – 2,5 кілограма, часник – 8 голівок, червоний гострий перець – 1 штука, духмяний перець горошком – 7 штук, оцет 9%-вий – 5 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, сіль – 2 столові ложки, вода – 3 літри, петрушка і базилік – пучок.
Зберігати в прохолодному приміщенні.
Олена Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…