Мариновані сливи з часником – оригінальна та пікантна закуска, від якої важко відірватися.
У маринованої сливи пряний кисло-солодкий смак та приємний витончений аромат. Слива – чудовий гарнір до м’яса, який може скласти конкуренцію маслинам і оливкам.
Тверді сливи – 2,5 кілограма, часник – 8 голівок, червоний гострий перець – 1 штука, духмяний перець горошком – 7 штук, оцет 9%-вий – 5 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, сіль – 2 столові ложки, вода – 3 літри, петрушка і базилік – пучок.
Зберігати в прохолодному приміщенні.
Олена Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Літня спека - серйозне випробування для саду та городу. Важливо не просто поливати рослини, але…
В особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг ПФУ з’явився новий сервіс – «Моя ідентифікація».
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…