Мариновані сливи з часником – оригінальна та пікантна закуска, від якої важко відірватися.
У маринованої сливи пряний кисло-солодкий смак та приємний витончений аромат. Слива – чудовий гарнір до м’яса, який може скласти конкуренцію маслинам і оливкам.
Тверді сливи – 2,5 кілограма, часник – 8 голівок, червоний гострий перець – 1 штука, духмяний перець горошком – 7 штук, оцет 9%-вий – 5 столових ложок, цукор – 6 столових ложок, сіль – 2 столові ложки, вода – 3 літри, петрушка і базилік – пучок.
Зберігати в прохолодному приміщенні.
Олена Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Триває видача гуманітарної допомоги для тих, хто потребує підтримки. Благодійний фонд закликає громадян реєструватися на…
11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів та Всесвітній день боротьби з хворобою…
Нова шахрайська схема з’явилася в Україні. Громадяни масово отримують «безневинні» SMS, якими шахраї намагаються виманити…
Якщо ви хочете виростити велику та соковиту моркву, то важливо забезпечити їй належні умови догляду.…
11 квітня очікуються залишки мокрого снігу та заморозки, які несе циклон Aribert Другий.
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?