Помідори – 1 кілограм, огірок – 1 штука, болгарський червоний перець – 2 штуки, червона цибулина – 1 штука, часник – 3 зубчики, білий хліб – одна скибка, сік лимона – дві столові ложки, рослинна олія – дві столові ложки, цукор – чверть чайної ложки (приблизно), дрібка перцю чилі, сіль – за смаком.
Помістити суп у холодильник на дві-три години, щоб він настоявся й охолов.
Подавати можна зі шматочками овочів, грінками, сухариками.
Ірина Василівна, Одеська область
Читайте також:
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…