Раніше ми давали рецепт італійського яблучного пирога.
Фламмкухен – це жанр німецьких відкритих пирогів з різними начинками на тонкому хрусткому тісті, що зовні нагадують італійську піцу. Дослівно фламмкухен (Flammkuchen) означає «полум’яний пиріг», у класичному варіанті ці пироги випікаються в печі, прямо на відкритому вогні. Рецепт вигадали в Ельзасі, задовго до того, як цей регіон став частиною Франції, і в Німеччині його досі люблять, особливо в Берліні.
Приготувати тісто дуже просто, воно не потребує вистоювання, тож це справді легка справа. Все, що вам залишиться зробити, це прикрасити його і випекти.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…