Приготувати смачні цукерки цілком можна і в домашніх умовах. Вони набагато корисніші та смачніші. І головне — для цього не потрібно ні багато часу, ні багато інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо рецепт цукерок, які за смаком нагадують знамените тістечко “Картопля”.
Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Шоколадно-горіхове божевілля”.
1. Вершкове масло розтопіть у сковороді, але не доводьте його до кипіння.
2. Всипте до вершкового масла манну крупу, перемішайте до отримання крихти.
3. Прогрійте суміш, помішуючи, 3-5 хвилин на середньому вогні.
4. У глибшу сковороду всипте цукор і 2,5 ст. ложки какао-порошку. На середньому вогні перемішайте цукор із какао-порошком.
5. Обережно влийте в суміш воду, розмішайте її, щоб какао-порошок і цукор розчинилися. Прокип’ятіть шоколадну суміш протягом 2-3 хвилин.
6. Пересипте в цю сковороду манну крихту і ретельно перемішайте масу, щоб вся рідина ввібралася в крупу. Прогрійте її на слабкому вогні ще 3-4 хвилини і зніміть сковороду з вогню.
7. Масу повністю остудіть. Вона має бути дуже пластичною та приємною для роботи.
8. Скачайте з шоколадної маси невеликі кульки розміром із волоський горіх і поставте в холодильник для охолодження на 1-2 години.
9. Охолоджені кульки обваляйте в какао-порошку, що залишився (1 ст. ложка).
Вас також можуть зацікавити новини:
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскрава золотиста каша з пшона, приправлена олією або зварена на молоці, дуже смачна та корисна.…
Лазерна корекція зору – це не просто про виправлення зору, це про повну зміну життя,…
Досить поширена картина – обличчя, обсипане прищами. Чому висипання на обличчі не проходять? Як лікувати…
До редакції звернулася ліквідаторка Чорнобильської катастрофи 2-ї категорії, щоб з'ясувати, які пільги їй належаться.
В березні Верховна Рада ухвалила закон про новий підхід до оплати праці державних службовців. Зміна…