Чебуреки з лаваша виходять хрусткими та соковитими. Готуються вони дуже легко – на те вони й «ліниві». Тісто замішувати не потрібно: тонкий лаваш можна купити в магазині або на ринку. Фарш також можна використовувати магазинний.
Лаваш – 3 листи, фарш свинячо-яловичий – 500 г, цибуля ріпчаста – 2 шт., яйця – 1 шт., олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.
В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.
Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.
Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи виделкою.
Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.
Читайте також:
Чебуреки з кабачків із куркою – два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього
Рідні будуть у захваті: ідеальні чебуреки за секретним рецептом – хрусткі та дуже соковиті.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…