Чебуреки з лаваша виходять хрусткими та соковитими. Готуються вони дуже легко – на те вони й «ліниві». Тісто замішувати не потрібно: тонкий лаваш можна купити в магазині або на ринку. Фарш також можна використовувати магазинний.
Лаваш – 3 листи, фарш свинячо-яловичий – 500 г, цибуля ріпчаста – 2 шт., яйця – 1 шт., олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.
В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.
Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.
Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи виделкою.
Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.
Читайте також:
Чебуреки з кабачків із куркою – два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього
Рідні будуть у захваті: ідеальні чебуреки за секретним рецептом – хрусткі та дуже соковиті.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.