Капуста білокачанна – 300 грамів, фарш (свинина або яловичина) – 300 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, яйце – 1 штука, панірувальні сухарі – 2-3 столові ложки, сіль, перець чорний мелений, рослинна олія — за смаком.
Подавати гарячими як самостійну страву або з гарніром за смаком.
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…