«Яблука — 3 штуки, борошно — 300 грамів, вода — 150 мілілітрів, олія — 50 мілілітрів, цукор — 100 грамів, кориця — 1 чайна ложка, лимонний сік — 1 столова ложка, дрібка солі.
Подавати остиглими або теплими.
Раїса Петрівна, м. Житомир»
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!
В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…