«Яблука — 3 штуки, борошно — 300 грамів, вода — 150 мілілітрів, олія — 50 мілілітрів, цукор — 100 грамів, кориця — 1 чайна ложка, лимонний сік — 1 столова ложка, дрібка солі.
Подавати остиглими або теплими.
Раїса Петрівна, м. Житомир»
Отримувачів соцдопомог можуть зобов’язати повернути вже нараховані виплати. Кому це загрожує та з чим пов'язано.
Все більше українців отримують пенсію у заниженому розмірі через помилки Пенсійного фонду. Як домогтися справедливого…
Бронхіальна астма залишається одним із найпоширеніших хронічних захворювань у світі. Медики наголошують: хвороба може виникнути…
Зазвичай взимку кімнатні рослини слід поливати рідше, оскільки їхній ріст уповільнюється, і вони потребують менше…
Хочеться приготувати щось смачне без зайвих турбот? Цей простий пиріг на кефірі ідеальний варіант. Мінімум…
Щоб уникнути неприємних сюрпризів під час приготування, важливо знати ключові ознаки псування та правила зберігання…