Котлети із м’ясного фаршу з додаванням овочів виходять особливо смачними та соковитими. Можна додати капусту, кабачки або болгарський перець.
Пропонуємо зробити котлети з додаванням цвітної капусти.
фарш – 500 г, цвітна капуста – 200 г, яйце – 1 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зубчики, майонез – 1 столова ложка, панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.
• Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обдати окропом і відварити 3 хвилини. Охолоджену капусту дрібно порізати.
• У миску до фаршу додати капусту, яйце, подрібнені цибулю та часник.
• Посолити, поперчити і ретельно перемішати фарш до однорідної маси.
• Якщо фарш занадто рідкий, додати 1-2 столові ложки панірувальних сухарів.
• Сформувати невеликі котлети і обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
• Обсмажити котлети по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
• Додати в сковороду трохи води (1/4 склянки) і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.
Спробуйте й інші наші рецепти:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені садівники щороку обробляють штамби спеціальною бовтанкою та білять їх вапняним розчином. Комплексна підготовка не…
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів…
Клієнти одного з найпопулярніших банків України не зможуть скористатися своїми картками. У фінансовій установі назвали…
В Пенсійному фонді України розповіли, чи варто пенсіонерам очікувати підвищення пенсійних виплат до кінця 2025…