Котлети із м’ясного фаршу з додаванням овочів виходять особливо смачними та соковитими. Можна додати капусту, кабачки або болгарський перець.
Пропонуємо зробити котлети з додаванням цвітної капусти.
фарш – 500 г, цвітна капуста – 200 г, яйце – 1 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зубчики, майонез – 1 столова ложка, панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.
• Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обдати окропом і відварити 3 хвилини. Охолоджену капусту дрібно порізати.
• У миску до фаршу додати капусту, яйце, подрібнені цибулю та часник.
• Посолити, поперчити і ретельно перемішати фарш до однорідної маси.
• Якщо фарш занадто рідкий, додати 1-2 столові ложки панірувальних сухарів.
• Сформувати невеликі котлети і обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
• Обсмажити котлети по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
• Додати в сковороду трохи води (1/4 склянки) і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.
Спробуйте й інші наші рецепти:
Якщо ви досягли пенсійного віку, ви маєте право перейти на інший вид пенсії. Розповідаємо, як…
Досвідчені городники з досвідом знають: урожай залежить не лише від догляду, а й від правильного…
Обожнюєте деруни? Приготуйте страву по справжньому ресторанному рецепту.
Чи можуть забрати до війська чоловіків після 50 років, на які посади і кому потрібно…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомої міжнародної організації. Як зареєструватися.
Вечірка з друзями — це завжди про сміх, емоції та спільні враження. Але щоб атмосфера…