Новини

Соковитий і ніжний пиріг за 30 хвилин – приготуйте знаменитий коблер з абрикосами

У цьому рецепті багато фруктів, а тісто виходить дуже ніжним. Десерт чудово підійде до сніданку. Можна замінити абрикоси персиками, нектаринами або великими сливами.

Пропорції в рецепті розраховані на форму діаметром 22 см.

Абрикосовий коблер – інгредієнти

  • борошно 225 – г,
  • розпушувач – 1 ч.л,
  • масло вершкове охолоджене – 225 г,
  • цукор – 120 г,
  • молоко – 3 ст.л,
  • сіль – дрібка,
  • абрикоси – 10-12 шт,
  • цукрова пудра – для присипання.

Раніше ми писали, як приготувати рулет із кабачків, який напевно сподобається всім.

Абрикосовий коблер – приготування

  1. Змішуємо всі інгредієнти для тіста і замішуємо його за допомогою кухонного комбайна або руками.
  2. Розрізаємо абрикоси розрізаємо на половинки та видаляємо кісточки.
  3. Викладаємо фрукти зрізом догори у форму, попередньо змащену олією і злегка присипану цукром. Посипаємо абрикоси цукром.
  4. Розподіляємо зверху шматочки тіста, залишаючи невеликі проміжки, щоб виходив сік.
  5. Запікаємо пиріг у духовці за температури 190 ºС духовці протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
  6. Посипаємо готовий коблер цукровою пудрою.

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)

Масштабна афера: усі пенсії після 2017 року обчислені неправильно (відео)

 

Новое на сайте

  • Статті

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58
  • Новини

Пенсії як привілеї: чому кожен п’ятий українець отримує особливі виплати

В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…

06/07/2025 10:59
  • Новини

Новий урожай українських кавунів вже у продажу: чому дорого і що буде далі

Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…

06/07/2025 09:54