Додавання борошна під час смаження картоплі може допомогти створити хрустку скоринку на поверхні картоплі. Борошно буде абсорбувати зайву олію та вологу, що дозволить картоплі стати хрусткішою. Також борошно може сприяти утворенню золотистої скоринки на картоплі.
Раніше ми розповідали, як правильно вирощувати картоплю.
Смачного!
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?
Втрачаєте тепло через вікна? Є спосіб повернути до 55% без ремонту.
Судові пенсії по-новому. Що стоїть за жовтневими «дрібними» доплатами від ПФУ?
Одним регіонам “пощастило” більше, іншим ні, тому обмеження діють нерівномірно. Проблема в тому, що надлишок…