Додавання борошна під час смаження картоплі може допомогти створити хрустку скоринку на поверхні картоплі. Борошно буде абсорбувати зайву олію та вологу, що дозволить картоплі стати хрусткішою. Також борошно може сприяти утворенню золотистої скоринки на картоплі.
Раніше ми розповідали, як правильно вирощувати картоплю.
Смачного!
Слабка магнітна буря накриє Землю в неділю. Попередження для метеозалежних.
Багато господинь роками користуються однією сковорідкою, але з часом на ній утворюється стійкий шар нагару,…
«Доларове дерево» може завдати шкоди замість очікуваного багатства. Розповідаємо, кому треба тричі подумати, ніж завести…
«Ощадбанк» оголосив про старт нової акції з грошовими сертифікатами та технікою Apple. Розповідаємо, за яких…
ПФУ почав приймати заявки на новий вид соціальної допомоги, без черг і паперів. Що можуть…
В яких числах приходить пенсія та як дізнатися про її нарахування. Все що потрібно знати…