Новини

Ледачі пиріжки з сиром і зеленню: навіть тісто замішувати не доведеться – дуже смачна страва

Головний плюс цього рецепту – не потрібно замішувати тісто. Вам знадобиться лаваш.

Раніше ми розповідали, як у домашніх умовах приготувати лаваш.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 листи;
  • Сир твердий – 200 г;
  • Сир домашній – 300 г;
  • Яйця – 3 шт;
  • Вершкове масло – 25 г;
  • Кріп – 4-5 гілочок;
  • Перець і сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Треба натерти сир на великій тертці, додати дрібно нарізаний кріп, сир і яйця, всі інгредієнти перемішати. Посолити та поперчити.
  2. Начинку викласти на лист лаваша і згорнути у формі рулету.
  3. Нарізати на шматочки висотою 5-6 см.
  4. Викласти рулетики-пиріжки на лист, застелений пергаментним папером. Зверху пиріжки змастити розтопленим вершковим маслом для хрусткої скоринки.
  5. Розігріти духовку до 180 градусів і запікати пиріжки 25-30 хвилин.

Новое на сайте

  • Новини

Лічильники газу: кому доведеться платити за граничними нормами споживання

Лічильник газу — це прилад, який вимірює обсяг спожитого природного газу. Саме за його показаннями…

07/10/2025 05:29
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 7 жовтня: який регіон України під загрозою

У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.

06/10/2025 23:59
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 жовтня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/10/2025 23:46
  • Новини

Українка перевірила 4 види сметани: 3 з них опинилися з добавками

Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…

06/10/2025 22:57
  • Новини

Якщо не користуєтеся карткою «Ощадбанку», готуйтеся платити

Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…

06/10/2025 21:19
  • Новини

ЦНАПи будуть надавати нові послуги: що тепер доступно пенсіонерам

Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.

06/10/2025 20:44