Зі щавлем ви можете приготувати також весняну страву: зелений борщ із сиром — свято душі та шлунка.
Поповнити весняне меню з першої зелені можна і щавлем із грибами у вигляді запіканки, яка нагодує всю родину.
Ніжний, соковитий, ароматний – такий пиріг сподобається всім! Незвичайна начинка запам’ятається легкою пікантною кислинкою, яку принесе саме щавель.
Борошно – 450 г, сода – 1 чайна ложка, вершкове масло – 15 г, кисле молоко або кефір – 300-350 мл, листя щавлю – 300 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 0,5 чайної ложки.
Зробити другий коржик і накрити нею щавель.
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.