Зі щавлем ви можете приготувати також весняну страву: зелений борщ із сиром — свято душі та шлунка.
Поповнити весняне меню з першої зелені можна і щавлем із грибами у вигляді запіканки, яка нагодує всю родину.
Ніжний, соковитий, ароматний – такий пиріг сподобається всім! Незвичайна начинка запам’ятається легкою пікантною кислинкою, яку принесе саме щавель.
Борошно – 450 г, сода – 1 чайна ложка, вершкове масло – 15 г, кисле молоко або кефір – 300-350 мл, листя щавлю – 300 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 0,5 чайної ложки.
Зробити другий коржик і накрити нею щавель.
Від правильності посадки кизилу залежить його приживлюваність, врожайність та стійкість до хвороб. Розповідаємо, як підготувати…
Україна може відмовитись від американського долара як основної валюти розрахунку. Що про це думають у…
Цей м’ясний рулет із яйцем виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. Готується просто, а результат…
Європейські синоптики попереджають про різкі температурні коливання та штормову активність взимку. Що треба знати.
У жовтні внутрішньо переміщені особи можуть отримати нові види державної підтримки. Розповідаємо, на що саме…
У наступному році Кабмін планує відчутно збільшити оплату праці педагогам. Наразі зараз середня зарплата вчителів…