Капусняк – страва української кухні. Це густий суп з капустою та пшоном. Вважається, що до страви слід додавати квашену капусту. Проте на Полтавщині її готують інакше. Пропонуємо старовинний рецепт – так готували капусняк ще наші прабабусі.
Свинина – 500-600 г (можна жирної, на ребрах), картопля – 4-5 шт., свіжа капуста – 1 кг, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., пшоно – півсклянки, томатний соус – 3 столові ложки (можна замінити 1 столовою ложкою томатної пасти або 3-4 шт. свіжих помідорів), свиняче сало – 100 г, сіль, перець, зелень кропу та петрушки.
Капусняк має вийти досить густим, але рідини в ньому має бути достатньо, не перетворюйте його на кашу. Додаємо зелень і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися півгодини.
В Україні право на субсидію мають усі громадяни України та іноземці, якщо їх витрати на…
Багато людей і досі мають сумніви щодо безпечності ультразвукового дослідження (УЗД). У побуті поширюються чутки…
Найкращий час для пересадки півоній – з другої половини серпня до середини жовтня. Дотримуйтесь простих…
Легкий, ніжний і шоколадний: цей торт без випікання із заварним кремом стане улюбленим десертом для…
Споживачі можуть вимагати компенсацію за комунальні послуги. Для цього слід написати письмову заяву надавачу послуг…
Клієнт Ощадбанку поскаржився на списання 47 тисяч гривень з пенсійної картки без його відома. Банк…