Капусняк – страва української кухні. Це густий суп з капустою та пшоном. Вважається, що до страви слід додавати квашену капусту. Проте на Полтавщині її готують інакше. Пропонуємо старовинний рецепт – так готували капусняк ще наші прабабусі.
Свинина – 500-600 г (можна жирної, на ребрах), картопля – 4-5 шт., свіжа капуста – 1 кг, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., пшоно – півсклянки, томатний соус – 3 столові ложки (можна замінити 1 столовою ложкою томатної пасти або 3-4 шт. свіжих помідорів), свиняче сало – 100 г, сіль, перець, зелень кропу та петрушки.
Капусняк має вийти досить густим, але рідини в ньому має бути достатньо, не перетворюйте його на кашу. Додаємо зелень і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися півгодини.
Хочете поласувати чимось солодким, але зовсім немає часу для приготування? Цей неймовірно смачний кекс готується…
Жив, не жив, а платити мусиш. Чому суд при розгляді справи по комунальній заборгованості біженки,…
У разі смерті пенсіонера родичі мають право отримати грошову допомогу від держави. На що можна…
Прийшов сезон для заміни шин на зимові. Коли саме це треба зробити та якими ще…
Навіщо потрібен на кухні сигналізатор загазованості повітря? Нафтогаз рекомендує встановити пристрій, який може врятувати ваше…
Пенсійний фонд або суд може тимчасово призупинити виплату пенсії через різні причини. Що робити в…