Капусняк – страва української кухні. Це густий суп з капустою та пшоном. Вважається, що до страви слід додавати квашену капусту. Проте на Полтавщині її готують інакше. Пропонуємо старовинний рецепт – так готували капусняк ще наші прабабусі.
Свинина – 500-600 г (можна жирної, на ребрах), картопля – 4-5 шт., свіжа капуста – 1 кг, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., пшоно – півсклянки, томатний соус – 3 столові ложки (можна замінити 1 столовою ложкою томатної пасти або 3-4 шт. свіжих помідорів), свиняче сало – 100 г, сіль, перець, зелень кропу та петрушки.
Капусняк має вийти досить густим, але рідини в ньому має бути достатньо, не перетворюйте його на кашу. Додаємо зелень і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися півгодини.
Дарування — це передача нерухомого майна (будинку, квартири, дачі тощо) безкоштовно, без будь-яких умов чи…
З липня 2024 року українці, котрі постраждали на роботі під час війни, можуть отримати від…
Не всі добрива однаково ефективні для томатів. Розповідаємо перевірений рецепт, який суттєво підвищив урожай.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…