Сало просолюється рівномірно, шкірка стає м’якою, а всі бактерії та мікроби гинуть у гарячій воді. Тому якщо ви ще не пробували засолити сало гарячим способом, пропонуємо вам це зробити.
Раніше ми розповідали, кому не можна їсти сало.
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…
В Україні готують нововведення, які стосуватимуться паспортів. Що саме хочуть змінити та кого це стосуватиметься.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу з бюджету за переїзд з небезпечних територій. Розповідаємо деталі.