Соковита, ароматна, смачна та корисна, перша зелень неодмінно знадобиться для приготування супів, гарнірів, але особливо корисні трави у свіжих салатах. Що зробити з першої зелені?
Щавель покращує роботу печінки та жовчного міхура, він корисний при серцево-судинних захворюваннях. Смак у щавлю різкий та кислий.
Зелень відмінно поєднується з овочами в будь-якому вигляді – свіжими, вареними або печеними, у гарнірах і супах.
Його краще зберігати у холодильнику в паперовому пакеті.
Щавель – 500 грамів, свіжі гриби – 200 грамів, вершкове масло – 3 столові ложки, тертий сир – 2 столові ложки.
У першій зелені можуть міститися нітрати і нітрити, вживання яких у великій кількості може призвести до сильних отруєнь. Тому перед приготуванням зелень рекомендується обов’язково вимочувати у воді 15-20 хвилин.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.