Соковита, ароматна, смачна та корисна, перша зелень неодмінно знадобиться для приготування супів, гарнірів, але особливо корисні трави у свіжих салатах. Що зробити з першої зелені?
Щавель покращує роботу печінки та жовчного міхура, він корисний при серцево-судинних захворюваннях. Смак у щавлю різкий та кислий.
Зелень відмінно поєднується з овочами в будь-якому вигляді – свіжими, вареними або печеними, у гарнірах і супах.
Його краще зберігати у холодильнику в паперовому пакеті.
Щавель – 500 грамів, свіжі гриби – 200 грамів, вершкове масло – 3 столові ложки, тертий сир – 2 столові ложки.
У першій зелені можуть міститися нітрати і нітрити, вживання яких у великій кількості може призвести до сильних отруєнь. Тому перед приготуванням зелень рекомендується обов’язково вимочувати у воді 15-20 хвилин.
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…