Соковита, ароматна, смачна та корисна, перша зелень неодмінно знадобиться для приготування супів, гарнірів, але особливо корисні трави у свіжих салатах. Що зробити з першої зелені?
Щавель покращує роботу печінки та жовчного міхура, він корисний при серцево-судинних захворюваннях. Смак у щавлю різкий та кислий.
Зелень відмінно поєднується з овочами в будь-якому вигляді – свіжими, вареними або печеними, у гарнірах і супах.
Його краще зберігати у холодильнику в паперовому пакеті.
Щавель – 500 грамів, свіжі гриби – 200 грамів, вершкове масло – 3 столові ложки, тертий сир – 2 столові ложки.
У першій зелені можуть міститися нітрати і нітрити, вживання яких у великій кількості може призвести до сильних отруєнь. Тому перед приготуванням зелень рекомендується обов’язково вимочувати у воді 15-20 хвилин.
Частина українців можуть отримати безкоштовні продуктові набори від гуманітарного хабу. Як це зробити та яким…
Чи можуть пенсіонери впливати на дату видачі пенсійних виплат та обирати зручнішу для себе. Що…
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
Держава передбачила ряд пільг для пенсіонерів. Але не всі про них знають і, відповідно, користуються.…
10 квітня в Україні відзначають Всесвітній день роботи з дому, Всесвітній тиждень музичної терапії, День…
Кому із пенсіонерів держава передбачила ряд доплат. І у кого мінімальна пенсійна виплата не може…