Новини

Чи правильно ви готуєте підливу: ваша страва може стати в рази смачнішою

Щоб зробити підливу густішою, зазвичай додають борошно. Але робити це треба так, щоб підлива вийшла однорідною, без грудок.

  • У холодну сковороду налийте олію, додайте трохи вершкового масла і поставте на невеликий вогонь. Сковорода не має перегрітися.
  • Щойно масло розтане, додайте просіяне борошно і відразу починайте перемішувати.
  • Обсмажувати борошно потрібно кілька хвилин до легкого карамельного відтінку.
  • Після цього невеликими порціями влийте бульйон, постійно перемішуючи.

Якщо ви хочете додати у підливу овочі, обсмажте їх заздалегідь.

Додайте їх разом зі спеціями, коли весь бульйон буде в сковороді, а підливка матиме повністю однорідну текстуру.

Новое на сайте

  • Новини

Хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину

Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…

05/07/2025 15:11
  • Новини

Споживач не має платити за повірку газових лічильників: що треба знати

Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.

05/07/2025 13:47
  • Новини

Безоплатні путівки в санаторій: хто з пенсіонерів може відпочити за рахунок держави

Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.

05/07/2025 12:34
  • Новини

Неправильне нарахування пенсії: кому з пенсіонерів загрожує і що робити

Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…

05/07/2025 10:30
  • Новини

ПриватБанк запустив важливі зміни для клієнтів: стосується переказів і поповнення карт

У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…

05/07/2025 09:18
  • Новини

Як позбутися запаху в холодильнику: прості засоби, які є в кожному домі

Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.

05/07/2025 08:07