Щоб зробити підливу густішою, зазвичай додають борошно. Але робити це треба так, щоб підлива вийшла однорідною, без грудок.
Якщо ви хочете додати у підливу овочі, обсмажте їх заздалегідь.
Додайте їх разом зі спеціями, коли весь бульйон буде в сковороді, а підливка матиме повністю однорідну текстуру.
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.