Коли на прилавках з’являється перша зелень, зокрема шпинат, щавель, черемша, перша м’ята, кропива – очі розбігаються. І ми купуємо, робимо салати, варимо зелені борщі.
Ми поділимося з вами деякими оригінальними рецептами, які, безперечно, поповнять вашу скарбничку улюблених страв.
М’ята допомагає при розладах травлення, стимулює відтік жовчі, покращує кровообіг, підвищує еластичність судин.
Свіжі листочки м’яти додають у салати, супи, особливо в овочеві або молочні.
Сушене листя м’яти годиться для м’ясних, грибних та рибних страв, кондитерських виробів та випічки.
М’ятний сироп – 350 мілілітрів, борошно пшеничне – 250-270 грамів, листя м’яти (подрібнені) – 40-50 грамів, олія соняшникова – 1 столова ложка, розпушувач – 10 грамів.
Господині на замітку: іноді в готове пряникове тісто додають відвар м’яти – 50 грамів м’яти на 1 літр води, за бажанням до нього можна додати цукор – 2 столові ложки.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…