Ці рослини надзвичайно корисні, особливо після зими, коли багато хто з нас стикається з авітамінозом. Ось тільки ми не завжди знаємо, що з них приготувати. Ми поділимося з вами деякими оригінальними рецептами, які, безперечно, поповнять вашу скарбничку улюблених страв.
Черемша, або, як її ще називають, дикий часник, допомагає привести в норму тиск, запобігає відкладенню солей, рослина корисна для шкіри, а також знижує ризик виникнення раку шлунка.
Стебло, листя та цибулина черемші їстівні й нагадують за смаком зелену цибулю.
З черемші роблять салати, соуси, варять супи і використовують як начинку для пирогів. Сушити зелень не можна, вона втрачає корисні властивості.
Черемша – 250 грамів, волоські горіхи – 70 грамів, часник – 1-2 зубчики, цибуля – 1 штука, хмелі-сунелі – 1/2 чайної ложки, оцет – 1 столова ложка, сіль та перець – за смаком.
**Пхалі – це традиційна грузинська закуска на основі горіхів, різних овочів або зелені та спецій
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…