Ці рослини надзвичайно корисні, особливо після зими, коли багато хто з нас стикається з авітамінозом. Ось тільки ми не завжди знаємо, що з них приготувати. Ми поділимося з вами деякими оригінальними рецептами, які, безперечно, поповнять вашу скарбничку улюблених страв.
Черемша, або, як її ще називають, дикий часник, допомагає привести в норму тиск, запобігає відкладенню солей, рослина корисна для шкіри, а також знижує ризик виникнення раку шлунка.
Стебло, листя та цибулина черемші їстівні й нагадують за смаком зелену цибулю.
З черемші роблять салати, соуси, варять супи і використовують як начинку для пирогів. Сушити зелень не можна, вона втрачає корисні властивості.
Черемша – 250 грамів, волоські горіхи – 70 грамів, часник – 1-2 зубчики, цибуля – 1 штука, хмелі-сунелі – 1/2 чайної ложки, оцет – 1 столова ложка, сіль та перець – за смаком.
**Пхалі – це традиційна грузинська закуска на основі горіхів, різних овочів або зелені та спецій
Відомий благодійний фонд запрошує українців зареєструватися на отримання нової грошової допомоги. Як це зробити.
Українців попередили про небезпеку на торгових прилавках. Які фрукти зараз не варто купувати, щоб не…
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Куди звертатися.
Яким чином українські пенсіонери можуть збільшити власні пенсійні виплати. Що передбачено законодавством.
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
Кожен рік страхового стажу понад норму збільшує пенсію. Але чи завжди великий стаж гарантує високу…