Для приготування цього універсального тіста, яке підійде і для пиріжків, і для піци, і для інших виробів з дріжджового тіста, потрібно використовувати не просту воду, а мінеральну. Саме вона робить тісто легким, як пушинка.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для вареників на воді.
Звичайно, важливо його не забити борошном, чим м’якше тісто, тим краще.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…