Цибульники – це невеличкі смажені котлети з цибулі, які мають хрустку скоринку та неймовірно м’яку середину. Страва вражає своєю простотою, але водночас і чудовим смаком. Їх можна подавати як основну страву або гарнір до м’яса чи риби. Особливо вони гарні з соусом на сметанній або йогуртовій основі із зеленню.
Раніше ми писали, що можна додавати в суп тільки наприкінці приготування.
Смачного!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
У 2025 році без витягу з реєстру неможливо довести право на квартиру чи земельну ділянку.…
Держава запустила чергову фінансову ініціативу. Громадяни з певною датою народження можуть отримати майже тисячу гривень,…
У ніч на 12 квітня російські війська здійснили чергову масовану атаку дронами-камікадзе по території України.…
Команда Червоного Хреста щодня допомагає людям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Організація забезпечує гуманітарну,…
12 квітня відзначаються День працівників ракетно-космічної галузі в Україні, ,День космонавтики та Міжнародний день безпритульних…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати додаткову виплату. Держава передбачила для них щомісячну допомогу, сума якої…