Цибульники – це невеличкі смажені котлети з цибулі, які мають хрустку скоринку та неймовірно м’яку середину. Страва вражає своєю простотою, але водночас і чудовим смаком. Їх можна подавати як основну страву або гарнір до м’яса чи риби. Особливо вони гарні з соусом на сметанній або йогуртовій основі із зеленню.
Раніше ми писали, що можна додавати в суп тільки наприкінці приготування.
Смачного!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…