Деякі інгредієнти в суп можна додавати лише буквально за кілька хвилин до приготування.
Насамперед це стосується морепродуктів – креветок, мідій, кальмарів. За тривалого перебування в гарячій воді вони стають гумовими на смак.
Багато супів заправляють сметаною або йогуртом. Якщо молочні продукти додати в суп на самому початку, вони згорнуться, і в бульйоні плаватимуть пластівці.
Сирні супи також мають свою особливість. Сир вводять у страву наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир у супі, не найапетитніше видовище.
Якщо в суп вводять яйця, вони мають гарний вигляд і покращують смак, але це роблять взагалі за хвилину до вимкнення каструлі. Переварене в супі яйце стане гумовим.
Нехай у вас буде найсмачніший і найвдаліший обід і суп.
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
Українці, які постраждали від війни, можуть отримати фінансову підтримку на суму 10 800 грн на…
Стало відомо, кому із пенсіонерів не будуть нараховувати додаткові надбавки до пенсії. Яке рішення затягує…
Макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, соняшникова олія, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет, печиво. Саме…
30 травня в Україні відзначають День степу, День жіночої емансипації, Всесвітній день боротьби з астмою…
Українці, які постраждали через війну, зможуть отримати грошову допомогу від Пенсійного фонду. Про умови та…
Пошук роботи в міжнародній компанії може здатися складним завданням, особливо якщо ваша англійська далека від…