Деякі інгредієнти в суп можна додавати лише буквально за кілька хвилин до приготування.
Насамперед це стосується морепродуктів – креветок, мідій, кальмарів. За тривалого перебування в гарячій воді вони стають гумовими на смак.
Багато супів заправляють сметаною або йогуртом. Якщо молочні продукти додати в суп на самому початку, вони згорнуться, і в бульйоні плаватимуть пластівці.
Сирні супи також мають свою особливість. Сир вводять у страву наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир у супі, не найапетитніше видовище.
Якщо в суп вводять яйця, вони мають гарний вигляд і покращують смак, але це роблять взагалі за хвилину до вимкнення каструлі. Переварене в супі яйце стане гумовим.
Нехай у вас буде найсмачніший і найвдаліший обід і суп.
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…
Юрист пояснив, у яких випадках можна продовжити відстрочку від мобілізації дистанційно і коли ТЦК має…