Деякі інгредієнти в суп можна додавати лише буквально за кілька хвилин до приготування.
Насамперед це стосується морепродуктів – креветок, мідій, кальмарів. За тривалого перебування в гарячій воді вони стають гумовими на смак.
Багато супів заправляють сметаною або йогуртом. Якщо молочні продукти додати в суп на самому початку, вони згорнуться, і в бульйоні плаватимуть пластівці.
Сирні супи також мають свою особливість. Сир вводять у страву наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир у супі, не найапетитніше видовище.
Якщо в суп вводять яйця, вони мають гарний вигляд і покращують смак, але це роблять взагалі за хвилину до вимкнення каструлі. Переварене в супі яйце стане гумовим.
Нехай у вас буде найсмачніший і найвдаліший обід і суп.
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
Нова шахрайська схема з’явилася в Україні. Громадяни масово отримують «безневинні» SMS, якими шахраї намагаються виманити…
Якщо ви хочете виростити велику та соковиту моркву, то важливо забезпечити їй належні умови догляду.…
11 квітня очікуються залишки мокрого снігу та заморозки, які несе циклон Aribert Другий.
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Вхід Господній в Єрусалим у 2025 році - 13 квітня. Напередодні, 12 квітня - Лазарева…
Японське аніме за останні кілька років набуло величезної популярності. Його дивляться всі: від малого до…