Новини

Після цього рецепту ви полюбите печінку: такої смачної та ніжної раніше ви точно не їли

Після цього рецепту ви полюбите печінку: такої смачної та ніжної раніше ви точно не їли

Навіть той, хто не любить печінку, неодмінно попросить добавки.

Раніше ми розповідали, як правильно вибрати печінку.

Інгредієнти:

  • Будь-яка печінка – 700 г;
  • Цибуля – 3-4 шт.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сметана – 4 ст. ложки;
  • Вода – 2 ст. ложки;
  • Гірчиця – 1 ч. ложка;
  • Спеції, сіль та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Якщо ви готуватимете курячу печінку, то її потрібно просто нарізати на порційні шматочки, а яловичу і свинячу перед нарізкою ще й звільнити від плівки.
  2. Потім печінку потрібно залити окропом на 3-5 хвилин. Завдяки цій процедурі вона не гірчитиме і втратить свій характерний запах, який багатьом не подобається.
  3. На розігрітій сковороді з олією обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями, додаємо щіпку солі та чайну ложку цукру, додаємо подрібнений часник, перемішуємо і трохи обсмажуємо ще.
  4. Додаємо печінку, спеції та сіль, тушкуємо під кришкою 3-5 хвилин.
  5. У цей час готуємо соус. Змішуємо сметану з ложкою гірчиці, додаємо воду, солимо, перемішуємо і виливаємо в сковороду. Ще тушкуємо 10-15 хвилин.

Новое на сайте

  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58
  • Новини

Пенсії як привілеї: чому кожен п’ятий українець отримує особливі виплати

В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…

06/07/2025 10:59
  • Новини

Новий урожай українських кавунів вже у продажу: чому дорого і що буде далі

Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…

06/07/2025 09:54
  • Статті

Посилка з міною: як херсонець урятував себе від вірної смерті

Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…

06/07/2025 08:59