Багато господарок, почувши цю пораду, будуть здивовані, але щоб перевірити дієвість цього способу, потрібно спробувати і потім уже робити свої особисті висновки.
Раніше ми розповідали, чим корисна гречка.
Досвідчені кулінари радять при приготуванні гречки додавати в каструлю трохи соди. Головне, не переборщити, інакше можна зіпсувати кашу.
Відповідь досить проста. Перше і важливе – це те, що сода робить пухким та повітряним не лише тісто, а й кашу. Гречка вийде повітряною та розсипчастою.
Також додавання невеликої кількості соди при варінні гречки допомагає пом’якшити її та прискорити процес приготування. Гречка має тверду структуру і додавання соди допомагає зробити її ніжнішою.
Важливо правильно зварити гречку. Для цього крупу спочатку перебирають, потім промивають, заливають холодною водою і ставлять на плиту, коли гречка буде готова наполовину, можна додати соду, буквально на кінчику ножа.
Якщо на поверхні води підніметься сміття, його потрібно зібрати ложкою і викинути.
Не забуваймо посолити кашу.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.
Кабмін затвердив законопроєкт про державний бюджет на 2026 рік. Документ передбачає підвищення соціальних стандартів —…
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня має право на отримання нових…
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…