Кожна господиня має свій рецепт тіста, хтось замішує його на молоці, хтось на кефірі, а хтось на воді. Чи варто використовувати яйця? Цей інгредієнт багато хто вважає зайвим, але щоб тісто не розповзалося і тримало форму, не розварювалося при приготуванні, яйце потрібно додавати. Ще одним цікавим та викликаючим питання інгредієнтом є соняшникова олія.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на вареники на кефірі.
Виявляється, господині його додають, щоб зробити тісто більш м’яким і ніжним.
Смачного!
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…