Щоб тісто вийшло правильним, досвідчені кулінари радять використовувати кефір, який вже трохи постарів або той, у якого вже закінчується термін придатності (вживання). Свіжий кефір для пиріжків краще не використовувати.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на кефірі за 15 хвилин.
Наступна хитрість правильного тіста – це підігрів кефіру. Ми вже неодноразово писали, що і для оладок, і для пиріжків краще використовувати теплий кефір. А тепер можна приступати до приготування.
Національний банк України повідомив про запуск в обіг модифікованих банкнот номіналом 20 гривень. Вони з’являються…
Щоб уникнути штрафів, водіям потрібно вчасно оновлювати документи. Для цього доведеться звернутися до сервісного центру…
Ви працювали десятки років, платили внески, а потім отримали відмову у пенсії? На жаль, така…
Українцям презентували новий пакет послуг у сегменті бюджетного мобільного зв’язку. Цей тариф є на сьогодні…
Пенсіонери, які після виходу на заслужений відпочинок продовжують працювати, мають право на новий перерахунок. Але…
Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…