Щоб тісто вийшло правильним, досвідчені кулінари радять використовувати кефір, який вже трохи постарів або той, у якого вже закінчується термін придатності (вживання). Свіжий кефір для пиріжків краще не використовувати.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на кефірі за 15 хвилин.
Наступна хитрість правильного тіста – це підігрів кефіру. Ми вже неодноразово писали, що і для оладок, і для пиріжків краще використовувати теплий кефір. А тепер можна приступати до приготування.
Дарування — це передача нерухомого майна (будинку, квартири, дачі тощо) безкоштовно, без будь-яких умов чи…
З липня 2024 року українці, котрі постраждали на роботі під час війни, можуть отримати від…
Не всі добрива однаково ефективні для томатів. Розповідаємо перевірений рецепт, який суттєво підвищив урожай.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…