Щоб тісто вийшло правильним, досвідчені кулінари радять використовувати кефір, який вже трохи постарів або той, у якого вже закінчується термін придатності (вживання). Свіжий кефір для пиріжків краще не використовувати.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на кефірі за 15 хвилин.
Наступна хитрість правильного тіста – це підігрів кефіру. Ми вже неодноразово писали, що і для оладок, і для пиріжків краще використовувати теплий кефір. А тепер можна приступати до приготування.
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт.…
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…
Незабаром українцям не доведеться заповнювати довгі форми для сплати комуналки чи податків. НБУ планує спростити…
Сухостій на узбіччях не «нічийний». Як можуть покарати за самовільну заготівлю деревини?