Щоб тісто вийшло правильним, досвідчені кулінари радять використовувати кефір, який вже трохи постарів або той, у якого вже закінчується термін придатності (вживання). Свіжий кефір для пиріжків краще не використовувати.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на кефірі за 15 хвилин.
Наступна хитрість правильного тіста – це підігрів кефіру. Ми вже неодноразово писали, що і для оладок, і для пиріжків краще використовувати теплий кефір. А тепер можна приступати до приготування.
Тепловізори використовуються в різних сферах — від полювання та охорони до будівництва й промислової діагностики.…
Люди, схильні до нестабільного артеріального тиску, особливо часто страждають від перепадів погоди, впливу магнітних бур…
Ми вже розповідали про пільги для чорнобильців 1-ї та 2-ї категорій. Продовжуємо тему та роз'яснюємо,…
Рецептів обрядового хліба (паски) в Україні не злічити. У кожної господині є власний, «фірмовий». Випікання…
Коли ніжки стільця або табуретки кріпляться до сидіння клеєм, вони можуть розхитуватися.
Учасники бойових дій (УБД) мають право на безоплатну юридичну підтримку — від консультацій до представництва…