мясные тефтели в чугунной сковороде с укропом и томатный соусом
Здавалося б, котлетами вже нікого не здивуєш, але досвідчені господині зі звичайного фаршу можуть зробити справжній шедевр набагато смачніший, ніж у ресторані.
Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.
Для приготування таких котлет потрібно запастись наступними інгредієнтами:
Що стосується секретного інгредієнта, то це звичайнісінька гірчиця. На цю кількість фаршу нам знадобиться 2 чайні ложки гірчиці.
Сам процес приготування котлет – традиційний. Якщо ви хочете, щоб котлети були ароматнішими, то цибулю краще підсмажити до золотистого кольору, а можна натерти цибулю на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку.
Але саме при додаванні у фарш смаженої цибулі, котлети виходять смачнішими. Далі потрібно взяти хліб, обрізати скоринки та замочити м’якуш у молоці.
У фарш додати смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, хліб, віджатий від молока, посолити і поперчити. І не забуваємо про гірчицю.
Після цього фарш потрібно ретельно вимісити, чим більше ви будете його відбивати, тим повітрянішими вийдуть котлети. У сковороду потрібно налити олію, розігріти її та викладати котлети.
Обсмажувати із двох сторін до готовності. Також такі котлети можна сміливо запекти у духовці – це набагато корисніше. Так, і не потрібно стояти біля плити, перевертати котлети, збирати бризки, які летять на всі боки.
Але кожен вибирає для себе – смажити чи пекти.
Геомагнітна небезпека високого рівня. Прогноз астрофізиків на 9 листопада попереджає про високу активність магнітного поля.
Смачну домашню вечерю можна приготувати без зайвих зусиль. Достатньо обсмажити курячі крильця й протушкувати їх…
Рослина, що створює азот із повітря. Як люпин рятує українські городи.
Блогерка викрила підробку масла. Яка популярна в Україні торгова марка не пройшла перевірку?
Прийшла помилкова квитанція за опалення? Ось коли можна не платити і домагатися перерахунку.
Вже скоро електронні трудові книжки стануть обов’язковими. Дізнайтесь крайній термін переводу документа у цифровий формат.