Дієтологи розповіли, з якими продуктами не можна поєднувати рис і як його потрібно правильно їсти.
Раніше ми розповідали, навіщо рис потрібно замочувати та промивати.
Так, рис можна вживати з морепродуктами, грибами, водоростями, цибулею, морквою та кабачками.
А ось рис із м’ясом – це табу. Таке поєднання може стати причиною проблем із травленням.
Не варто їсти рис із крохмалистими продуктами, такими як: цвітна капуста, баклажани, буряк.
Хоч і рис вважається дієтичним, але людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту та діабетом вживання цієї крупи краще обмежити.
Що стосується самого вживання рису, то медики рекомендують не їсти кашу, яка довго зберігалася в холодильнику, оптимально – не більше двох діб.
Також відразу після приготування рису його потрібно поставити в холодильник, так як він може швидко зіпсуватися.
Ще одна примітка, білий рис може призводити до алергії, тому хронічним алергікам слід спостерігати за своїм самопочуттям.
Протипоказаний рис і при хронічних запорах, постарайтеся його вживати не часто.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.