Насамперед, варто відзначити, що головна хитрість у правильному співвідношенні рідких інгредієнтів. Запам’ятайте одне важливе правило: скільки яєць за обсягом, стільки ж і беремо молока.
Раніше ми розповідали, що не можна додавати при приготуванні омлета.
У фасуванні сипучих товарів одним із найбільш практичних рішень є використання пакетів-слайдерів, які забезпечують збереження…
Брюссель вагається, а у Києві рахують тижні до катастрофи. До чого може призвести зволікання з…
Швидкі зміни, щільний графік і постійні подразники виснажують нервову систему сильніше, ніж здається на перший…
Чорна ніжка здатна знищити всю розсаду за лічені дні, але підготовка ґрунту восени допоможе назавжди…
Усього кілька базових інгредієнтів — і ви отримаєте кремовий смаколик, що підходить і для родинного…
Деякі пенсіонери можуть звернутися до Пенсійного фонду для перерахунку виплат. Кого це стосується.