П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо не можна додавати при приготуванні омлету: тільки зіпсуєте страву

Що не можна додавати при приготуванні омлету: тільки зіпсуєте страву

Этот материал также доступен на русском языке
Омлет - популярна страва на сніданок. Але не у всіх господинь виходить приготувати не лише смачний, а й пишний, апетитний омлет. Проблема – у непотрібних інгредієнтах.

Виявляється, на думку кухарів смак омлету погіршують вершки або молоко, які багато хто додає при приготуванні цієї страви, аргументуючи тим, що молочні продукти допомагають домогтися потрібної текстури, а також надати приємного смаку страві.

Але це не так.

Молочні продукти навпаки надають омлету дивну рідку текстуру, яка не може піднятися.

Також при додаванні молока чи вершків з’являється молочний присмак, тобто смак омлету зберегти не вдається. Адже омлет має пахнути яйцями. Хоча, якщо ви віддаєте перевагу вершковому смаку, то від цих інгредієнтів відмовлятися не варто.

Також при жарінні кухарі не радять додавати вершкове масло, при високій температурі воно починає горіти, що теж може зіпсувати смак страви.

Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні