І таким інгредієнтом виявилася звичайна сода, погодьтеся, при приготуванні цибулі – це дивний інгредієнт. Що він дає?
Раніше ми розповідали, як зберегти цибуля до весни.
Посмажити цибулю, на перший погляд, завдання з простих, але варто тільки відвернутися на хвилину, як цибуля підгоріла. Досвідчені господарочки перевірили, що саме сода убезпечить від підгоряння. А також надасть цибулі золотистого кольору.
Але соду в цибулю додавати відразу на початку смаження не варто. Нехай цибуля добре «схопиться» і тільки потім треба додати трохи соди. Зазвичай кулінари радять додавати трохи менше третини чайної ложки на 300 г цибулі. Запам’ятайте, що надмірна кількість соди впливає на смак.
Сода прискорює процес карамелізації цибулі та посилює її аромат. За допомогою соди цибулю можна обсмажувати для супу, фаршу, салатів та інших страв.
Обов’язково спробуйте цей метод.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…
Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…
Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення, яке стосується програми "Зимова єПідтримка". Що потрібно знати учасникам…