Часто кладуть у вінегрет мариновані овочі. Але їх краще приберегти для закуски. А в салат додати солоні огірки – так смак страви стане більш насиченим.
Зазвичай овочі для вінегрету відварюють, але так вони втрачають смак, який стає не таким яскравим. Із запеченими овочами такого не відбувається.
Раніше ми писали, про смачні пісні страви для всієї родини.
За класичним рецептом у вінегрет часник не кладуть. Однак він здатний здивувати своїм ароматом і підкреслити смак улюбленого салату.
Замість частини ріпчастої цибулі спробуйте додати перо зеленої цибулі. Так смак салату стане інтенсивнішим і пікантнішим. До того ж, зелена цибуля дуже корисна.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…