Для тіста:
Курине яйце – 1 шт.;
Кефір – 250 мл;
Сіль – 1 ч. ложка;
Цукор – 1 ст. ложка;
Олія соняшникова – 30 мл;
Борошно – 400 г;
Розпушувач – 1 ч. ложка (сода);
Олія соняшникова для смаження.
Для начинки:
Спочатку займіться начинкою, адже для приготування тіста потрібно мінімум часу. Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з яблуками на сковороді.
Перші ознаки осені вже відчуваються в Україні: прохолодні ранки сигналізують про поступовий перехід до сезону…
Цукати з дині - це не тільки смачні ласощі, але і відмінний спосіб зберегти аромат…
Новий порядок надання базової соціальної допомоги набув чинності з 1 липня 2025 року. Цей вид…
Мешканці багатоквартирних будинків нерідко стикаються із несподіваним підвищенням тарифів на утримання житла. Що робити, якщо…
В Україні діють оновлені правила нарахування пенсійного стажу, які визнають внесок працівників небезпечних і шкідливих…
Якщо пенсіонер не може сам прийти до Пенсійного фонду через хворобу чи вік, не все…