Для пирога краще вибрати стиглі, але не надто м’які фрукти. Груші можна замінити яблуками або айвою. Занадто тверді плоди варто відварити попередньо в цукровому сиропі, щоб вони добре пропеклися.
Раніше ми писали про п’ять корисних властивостей груші.
Для випічки вам знадобиться форма діаметром 20 см.
Тепер справа за малим – ріжемо ніжний пиріг на порційні шматки, заварюємо запашний чай і кличемо домашніх. Втім, до цього часу вони й самі, найімовірніше, збіжаться на аромат.
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?