Насамперед слід зазначити, що сир не можна поєднувати з білками тваринного походження. Погана ідея їсти сир з рибою чи м’ясом.
Раніше ми розповідали, як відрізнити сир від підробки.
Не варто змішувати сир із цукром. Вся справа в тому, що вуглеводи та білки перетравлюються по-різному і це проблема для організму.
Не поєднується сир із кислими продуктами, наприклад – деякими фруктами. Кислота згортає білок, після чого він практично не засвоюється і провокує появу проблем із шлунково-кишковим трактом.
Сир чудово поєднується з горіхами. Горіхи збагачують його білками, здоровими жирами та мікроелементами. Також можна змішувати сир із ягодами та фруктами. Це ідеальне поєднання для приготування десертів чи здорових сніданків. А ще, сир добре поєднувати із зеленню та різними спеціями.
Який подарунок обрати онукам на зимові свята? Кожного року це питання хвилює багатьох бабусь і…
П’ятниця, 26 грудня, в Україні пройде під знаком справжньої зими. Синоптики попереджають про морози, сніг…
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна обстановка на Землі поступово стабілізується. Втім, науковці застерігають:…
Правильний вибір матеріалу для підлоги відіграє ключову роль у будь-якому комерційному просторі. Покриття має витримувати…
З початку 2026 року в Україні стартує нова державна програма підтримки громадян віком від 40…
Фінансова нестабільність змушує українців по-новому дивитися на особисті заощадження. Експерти радять заздалегідь подбати про резерв,…