Так, вчені дійшли висновку, що якщо щодня випивати чай, температура якого становить вище 70 градусів, то в кілька разів зростає ризик розвитку раку гортані чи стравоходу.
Оптимальна температура чаю – 50-60 градусів.
Раніше ми розповідали, з якого посуду небезпечно пити чай.
Також важливо відзначити, що гарячий чай впливає на роботу харчових рецепторів, погіршуючи її. В результаті людина не отримує задоволення від їжі.
Також гарячий чай псує емаль зубів, провокує розвиток карієсу.
Можна було б зупинитися, але гарячий напій негативно впливає і на судини носової порожнини, через що може спостерігатися кровотеча з носа.
Тому, якщо ви любите пити гарячий чай, дайте йому трохи охолонути, інакше наслідки можуть бути плачевними.
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.
Частина українців зможе не платити за комунальні послуги. Відповідний законопроєкт має ухвалити Верховна Рада.
В Україні ухвалили важливі зміни щодо порядку нарахування пенсій особам, які перебувають за кордоном. Пенсійний…
Відомий благодійний фонд запрошує українців зареєструватися на отримання нової грошової допомоги. Як це зробити.
Українців попередили про небезпеку на торгових прилавках. Які фрукти зараз не варто купувати, щоб не…