Виявляється, однією з причин може бути температура. Досвідчені господині знають, що всі інгредієнти для оладок мають бути однаковою температурою. Тому для початку їх потрібно потримати трохи за кімнатної температури, а потім замішувати тісто.
Так, якщо яйця або кефір будуть холодними, то оладки можуть не піднятися.
Природно, в рецептурі оладок обов’язково є місце для продуктів, які допомагають їм піднятися та бути повітряними та пористими. Це: дріжджі, сода чи розпушувач.
Не варто також забувати про відпочинок. Не поспішайте відразу ж смажити оладки, дайте тісту час настоятися, щоб усі компоненти з’єдналися.
Достатньо залишити суміш на 25-30 хвилин і потім приступати до смаження.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.
11 квітня очікуються залишки мокрого снігу та заморозки, які несе циклон Aribert Другий.
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Вхід Господній в Єрусалим у 2025 році - 13 квітня. Напередодні, 12 квітня - Лазарева…
Японське аніме за останні кілька років набуло величезної популярності. Його дивляться всі: від малого до…
У суперечках користі та шкоді вино зламано чимало списів. Але що про це говорять досвідчені…
Великий піст – це велике випробування для організму в духовному і фізичному сенсах. Тих, хто…