Виявляється, однією з причин може бути температура. Досвідчені господині знають, що всі інгредієнти для оладок мають бути однаковою температурою. Тому для початку їх потрібно потримати трохи за кімнатної температури, а потім замішувати тісто.
Так, якщо яйця або кефір будуть холодними, то оладки можуть не піднятися.
Природно, в рецептурі оладок обов’язково є місце для продуктів, які допомагають їм піднятися та бути повітряними та пористими. Це: дріжджі, сода чи розпушувач.
Не варто також забувати про відпочинок. Не поспішайте відразу ж смажити оладки, дайте тісту час настоятися, щоб усі компоненти з’єдналися.
Достатньо залишити суміш на 25-30 хвилин і потім приступати до смаження.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.
На які доплати та надбавки можуть розраховувати пенсіонери, досягнувши віку 70 років і більше, що…
Частину українців змусять повернути гроші, виплачені на оплату комунальних послуг, назад державі. Стало відомо, кого…
Багато хто вважає, що кориснішої риби ніж лосось немає і бути не може. Але це…
Частина українських пенсіонерів отримують виплати від Пенсійного фонду на банківські картки. Що треба знати пенсіонерам…
Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…
6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…