Новини

Чому оладки не піднімаються: досвідчені господині розкрили важливий секрет – ви повинні це знати

Виявляється, однією з причин може бути температура. Досвідчені господині знають, що всі інгредієнти для оладок мають бути однаковою температурою. Тому для початку їх потрібно потримати трохи за кімнатної температури, а потім замішувати тісто.

Так, якщо яйця або кефір будуть холодними, то оладки можуть не піднятися.

Природно, в рецептурі оладок обов’язково є місце для продуктів, які допомагають їм піднятися та бути повітряними та пористими. Це: дріжджі, сода чи розпушувач.

Не варто також забувати про відпочинок. Не поспішайте відразу ж смажити оладки, дайте тісту час настоятися, щоб усі компоненти з’єдналися.

Достатньо залишити суміш на 25-30 хвилин і потім приступати до смаження.

Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки на кефірі.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 11 квітня

11 квітня очікуються залишки мокрого снігу та заморозки, які несе циклон Aribert Другий.

10/04/2025 22:54
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 11 квітня 2025 року

Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

10/04/2025 22:16
  • Статті

Вхід Господній в Єрусалим: що святкує в цей день Церква?

Вхід Господній в Єрусалим у 2025 році - 13 квітня. Напередодні, 12 квітня - Лазарева…

10/04/2025 21:52
  • Статті

Аніме для новачків: як розібратися з жанрами та вибрати відповідний формат

Японське аніме за останні кілька років набуло величезної популярності. Його дивляться всі: від малого до…

10/04/2025 21:39
  • Статті

Чи корисне вино для кровотворення: що кажуть фахівці

У суперечках користі та шкоді вино зламано чимало списів. Але що про це говорять досвідчені…

10/04/2025 21:16
  • Статті

Наближається Великдень і закінчення Великого посту: розговлятися теж треба вміти

Великий піст – це велике випробування для організму в духовному і фізичному сенсах. Тих, хто…

10/04/2025 20:40