Але використовувати потрібно лише певні спеції, щоб не погіршити смак рису.
Раніше ми розповідали, чим корисний рис.
Якщо вам важливий аромат та нотки Сходу, то обов’язково додайте при приготуванні рису шафран. Також ця спеція додасть рису прекрасного червоного кольору. Великої кількості спеції не потрібно, цілком вистачить дрібки.
Досвідчені кухарі радять також додати спецію асафетиду. Це порошок блідо-жовтого кольору з інтенсивним і стійким запахом, схожим на аромат цибулі та часнику.
Рис з асафетидою вийде дуже ароматним та пікантним і нагадуватиме страви індійської кухні.
Ідеально доповнює рис і сухий імбир – порошок. Ця спеція дає рису гостринку та пікантний смак.
Крім смаку, всі ці спеції дуже корисні для нашого здоров’я.
Частина споживачів газу можуть отримати знижку на блакитне паливо. Про що повідомив головний газопостачальник країни.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Забезпечується адресна доставка продуктових наборів.
Якщо ви збираєтеся пекти паски на Великодень, то пропонуємо спробувати цей рецепт великодньої випічки. Паска…
Частині внутрішньо переміщених осіб потрібно подати заяву до Пенсійного фонду. В іншому разі виплату пенсії…
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
У пенсіонерів оплата комунальних послуг часто забирає більшу частину доходу. Але не всі зобов’язані платити.…