Але використовувати потрібно лише певні спеції, щоб не погіршити смак рису.
Раніше ми розповідали, чим корисний рис.
Якщо вам важливий аромат та нотки Сходу, то обов’язково додайте при приготуванні рису шафран. Також ця спеція додасть рису прекрасного червоного кольору. Великої кількості спеції не потрібно, цілком вистачить дрібки.
Досвідчені кухарі радять також додати спецію асафетиду. Це порошок блідо-жовтого кольору з інтенсивним і стійким запахом, схожим на аромат цибулі та часнику.
Рис з асафетидою вийде дуже ароматним та пікантним і нагадуватиме страви індійської кухні.
Ідеально доповнює рис і сухий імбир – порошок. Ця спеція дає рису гостринку та пікантний смак.
Крім смаку, всі ці спеції дуже корисні для нашого здоров’я.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…