Шеф-кухарі радять дотримуватися трьох важливих правил при приготуванні смаженої картоплі і тоді вона точно порадує вас хрусткою скоринкою.
Раніше ми розповідали, які сорти картоплі найсмачніші.
Перше правило – позбутися крохмалю та вологи. Для цього картоплю потрібно добре промити холодною водою. А зайву вологу допоможуть усунути паперові серветки, на які потрібно розкласти шматочки картоплі.
Друге правило – добре розігріти олію для смаження.
Якщо ви висипите пластинки картоплі в недостатньо нагріту олію, то про хрусткість можете забути.
Третє правило – правильний час додавання солі.
Кухарі не радять солити картоплю надто рано, бо тоді бульби вберуть у себе олію та вийдуть мокрими.
Солити потрібно в самому кінці смаження, а краще додати сіль, коли картопля буде повністю готова.
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…