Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 22 по 28 травня

Гороскоп на тиждень із 22 по 28 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень оновлень, активних чоловічих енергій, здобутків!

Марс почав свій транзит Левом (від 20 травня), примножуючи вогняні енергії в стократ. Сонце у Близнятах (від 21 травня) посилює стихію Повітря, що створює сприятливу взаємодію Яньських потенціалів. Життя закипає новими фарбами від 22 травня, вирує соціальна сфера, на військовому фронті розгортається інтенсивна боротьба, в якій сили Добра перемагають!

22 та 23 травня напружений аспект Марс – Юпітер на тлі генерує потужний потік складних та агресивних енергій, сприяє накопиченню помилок та відсутності мотивації. Підвищується кількість дорожньо-транспортних пригод, травм, вирішення конфліктів за допомогою фізичної сили. Цими днями важко себе дисциплінувати, хоч трохи непорозуміння розростається в грандіозний скандал, тому потрібно підійти з усією відповідальністю до справ і, стримуючи себе, структурувати поточні процеси.

Від 24 травня загальне тло стає більш-менш гармонійним, легше вирішуються майнові та грошові питання, у професійній сфері відбувається стабілізація, знаходяться рішення на найскладніші завдання. Колективна робота та спілкування з однодумцями дають хороші результати, швидше та ефективніше просуваються проєкти. Саме час нових починань, особливо розрахованих довгий термін роботи.

28 травня напружений аспект Сонце – Сатурн створює обмеження та перешкоди на всіх рівнях, формує некомфортні умови. Цей аспект вимагає серйозного ставлення до закону та порядку, норм і правил, інакше, великий ризик потрапити у пастку застою та подальшої деградації.

Гороскоп на тиждень із 22 по 28 травня

Овен

Тиждень обіцяє бути спокійним. Будь-яка справа пройде гладко і принесе очікуваний результат. У другій половині тижня, можливо, ви зустрінетеся з друзями та знайомими, яких давно не бачили.

Телець

Тиждень підходить для генерального прибирання чи перестановки. Вирішення будь-яких побутових питань дасться вам легко. У вихідні зірки радять вибратися до музею чи подивитися хороший фільм у сімейному колі.

Близнюки

Цього тижня не варто планувати вирішення серйозних питань. Також утримайтеся від далеких поїздок, що можуть виникнути незначні проблеми. Вихідні – добрий час для втілення в життя задуманих планів.

Рак

Підходящий тиждень для реалізації будь-яких ідей. Якщо планували звернутися до державних організацій, можете робити це зараз. Контролюйте свій настрій, не вступайте у конфлікти із родичами.

Лев

Тиждень буде продуктивним. Однак зірки рекомендують бути обережними у спілкуванні з малознайомими людьми. Ставтеся серйозно до підписання договорів, юридичних паперів. Уникайте конфліктів та сварок.

Діва

На вас чекають позитивні дні. Зірки прогнозують фінансовий успіх – багато хто отримає грошові подарунки або інші приємні сюрпризи. Будь-які старі конфлікти вирішуватимуться легко.

Терези

Готуйтеся до сімейних та побутових справ. Можливі подорожі, а також несподівані фінансові надходження. У першій половині тижня можливі проблеми із здоров’ям.

Скорпіон

Початок тижня буде непростим. Корінь проблем криється в похмурих думках, які вас долати. До кінця тижня настрій та стан покращаться.

Стрілець

Весь тиждень пройде у вирішенні важких питань, але все вирішиться якнайкраще. З обережністю ставтеся до людей, які хочуть подружитися з вами, можливо, це шахраї.

Козеріг

З самого початку тижня на вас чекає удача. Будь-які справи, у тому числі юридичні, вирішаться на вашу користь. Дуже сприятливий період для творчої діяльності.

Водолій

Підходящий тиждень для будь-яких далеких поїздок. У другій половині тижня можливі сварки та непорозуміння з друзями, а також загальний занепад сил. Проведіть вихідні із родичами.

Риби

Ваше самопочуття може бути не найкращим. Якщо є можливість побути вдома та ні з ким не спілкуватися, вчиніть саме так. У жодному разі не варто втручатися в чужі конфлікти та розбіжності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні