Якщо бажаєте, щоб каша насичувала організм корисними речовинами, правильно підбирайте крупу. Відмовтеся від вівсяних пластівців. Незважаючи на швидкість та простоту їх приготування, такий варіант програє за всіма напрямками – і за смаком, і за корисністю.
Раніше ми розповідали, чи може вівсяна каша нашкодити здоров’ю.
“Правильною” вважається тільки цільнозернова крупа або пластівці грубого помелу, зварені на воді. Всі швидкорозчинні аналоги вівсянки, як правило, містять велику кількість цукру, добавок та підсилювачів смаку, шкідливих для організму.
Тому краще вибирати цілісну вівсянку, та й що, що вона довше готується, зате ваш організм скаже вам «дякую».
Щоб вівсянка була смачна, важливо правильно розрахувати пропорції. Вівсяна крупа вимагає великої кількості рідини, тому на склянку зерна потрібно брати вчетверо більше рідини. Тоді вона розварюється, набухає і виходить дуже смачною.
З вівсянки можна приготувати чудовий десерт і гарнір, що відмінно поєднується з овочами та м’ясом.
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?