Якщо бажаєте, щоб каша насичувала організм корисними речовинами, правильно підбирайте крупу. Відмовтеся від вівсяних пластівців. Незважаючи на швидкість та простоту їх приготування, такий варіант програє за всіма напрямками – і за смаком, і за корисністю.
Раніше ми розповідали, чи може вівсяна каша нашкодити здоров’ю.
“Правильною” вважається тільки цільнозернова крупа або пластівці грубого помелу, зварені на воді. Всі швидкорозчинні аналоги вівсянки, як правило, містять велику кількість цукру, добавок та підсилювачів смаку, шкідливих для організму.
Тому краще вибирати цілісну вівсянку, та й що, що вона довше готується, зате ваш організм скаже вам «дякую».
Щоб вівсянка була смачна, важливо правильно розрахувати пропорції. Вівсяна крупа вимагає великої кількості рідини, тому на склянку зерна потрібно брати вчетверо більше рідини. Тоді вона розварюється, набухає і виходить дуже смачною.
З вівсянки можна приготувати чудовий десерт і гарнір, що відмінно поєднується з овочами та м’ясом.
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…