Виявляється, зберегти щільну консистенцію картоплі та презентабельний зовнішній вигляд допоможе звичайна сода.
Також сода витягає з картоплі крохмаль, роблячи її ще смачнішою. Особливо це важливо, якщо ви готуєте картоплю в мундирі або ж відварюєте її для подальшого запікання зі спеціями.
Якщо ви додасте при варінні картоплі трохи соди, то вам вдасться отримати найкращу запечену картоплю. Сода зробить блюдо м’яким і водночас хрустким.
Перед запіканням картоплю відварюють. На цьому етапі приготування варто додати соду. Її кількість розрахувати не складно. На 1-1,5 кг почищеної картоплі додають 0,5 чайної ложки соди. Солимо картоплю за смаком.
Як тільки картопля під час варіння стане м’якою, потрібно злити воду через друшляк. Потім дрібно нарізати часник і обсмажити його на сковороді до золотистого кольору.
Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього картоплю, зверху поливаємо маслом, на якому смажився часник.
Після цього картоплю запікають у духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин. Зверху можна посипати свіжим кропом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити картоплю вдвічі швидше.
З 1 листопада в Україні заборонено вилов риби у зимувальних ямах – місцях зимівлі риби.
Місто дякує за прожиті роки: в одному із міст запускають стипендію для літніх українців —…
Восени троянди потребують не стимуляції зростання, а зміцнення. Правильне підживлення перед зимою допомагає кущам пережити…
Постійний дискомфорт у горлі, відчуття «клубка», біль у передній частині шиї, дратівливість, нервозність — усе…
Українців масово дурять через оголошення про продаж дров, залишаючи людей без грошей та деревини. Розбираємось,…
В Україні готують нову програму, яка дасть змогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати житло у…