На думку лікарів, пенсіонерам потрібно придивитися до білокачанної капусти. Цей овоч вважається найкориснішим для людей у віці.
До речі, вживати капусту можна у будь-якому вигляді.
Її можна тушкувати, варити або їсти у свіжому вигляді. Проходячи термічну обробку, капуста не втрачає своїх корисних властивостей, тому сміливо з неї готуйте, що душі завгодно, та й шлунку теж.
Капуста містить велику кількість вітаміну С, який захищає наш організм від вірусів та бактерій.
Також у цьому продукті є клітковина та харчові волокна, які позитивно впливають на кишечник.
А квашена капуста взагалі вважається своєрідним пробіотиком.
Ще, капуста допомагає знижувати рівень поганого холестерину в організмі. Але щоб подвоїти ефект, капусту можна заправити невеликою кількістю оливкової олії.
Їжте капусту та будьте здорові!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, який вид риби має бути в раціоні жінок старше 50 років.
Постійний дискомфорт у горлі, відчуття «клубка», біль у передній частині шиї, дратівливість, нервозність — усе…
Українців масово дурять через оголошення про продаж дров, залишаючи людей без грошей та деревини. Розбираємось,…
В Україні готують нову програму, яка дасть змогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати житло у…
Плов узбецькою — це не просто їжа, а цілий ритуал. Поки м'ясо рум'яниться, морква золотиться,…
Чимало українців стикаються з тим, що держоргани не приймають документи, видані за кордоном, без спеціального…
Як розрахувати розмір субсидії? Сума державної допомоги залежить не від фактичних видатків, а від встановлених…